Jetzt games los!

Friday, August 22, 2008

Eerder deze week was de Games divisie van Whizpr te vinden op de Games Convention in Leipzig, de grootste gamebeurs van Europa. Want wij houden wel van een spelletje! Het was ons vooral te doen om (nog) bekender te worden met deze razendsnel groeiende tak van sport, mensen te ontmoeten en te zien waar mensen letterlijk voor in de rij gaan staan.

We hebben inmiddels ervaring opgedaan met Nobilis hoe een game de best verkopende kan worden. En dit smaakt naar meer! Woensdag stond in het teken van kennismaken en rustig rondkijken want het grote publiek was nog niet welkom op die dag. Donderdag gingen ook voor hen de deuren open en gingen alle remmen los.

Belangrijkste trends die wij zagen: De game-console komt nog sterker naar de huiskamer en neemt zijn plaats in binnen het hele gezin. De gezelschapsspellen kunnen de deur uit, speel gewoon met zijn allen een quiz op je Playstation, Xbox of Wii. Daarnaast muziek, muziek, muziek. Vorm je eigen band en ga helemaal los op de nieuwste hits en good old klassiekers.

Binnenkort meer, onder ander Kermit's ervaringen in Leipzig en nog een videoverslag.

Labels: ,