Wat een week!

Monday, July 23, 2007

Inmiddels zijn we weer een beetje bijgekomen van een overweldigende 4daagse-week! De vrijdag was trouwens nog behoorlijk spannend. Jules, de weerman, voorspelde rond drie uur de eerste regen maar om half twee kwam de regen al met bakken naar beneden en donderde het er vrolijk op los. Snel dus alle wandelaars informeren, de pers te woord staan - die duidelijk op zoek was naar sensatie - maar Wim Jansen bleef onverstoorbaar in de regen de wandelaars toezwaaien en bloemen uitdelen.

Gelukkig klaarde het weer snel op en konden de laatste wandelaars droog richting de finish. Aan het einde van de middag met Jules nog even een live interview gedaan voor Editie.nl, met alle vrijwilligers een laatste hapje gegeten en toen de voetjes van de vloer op het Blarenbal. Onze Whizpr collega’s hadden zich inmiddels ook in Nijmegen verzameld en maakte meteen de dansvloer onveilig. Ze werden zelfs nog gestrikt voor een interview met Omroep Gelderland. Ook niet echt handig van die journalist dat hij pas achteraf informeert of de dames überhaupt de Vierdaagse wel hadden meegelopen…

Maar nu toch wel een beetje een leeg gevoel. Binnen een paar weken bouw je een ontzettend hechte band op, je gaat een week heel intensief met elkaar om en ineens is het ook weer over. Gelukkig is er eind september weer een bijeenkomst met alle vrijwilligers en beginnen daarna de voorbereidingen voor de 92ste Vierdaagse waar wij zeker bij zijn!!!

Labels: