Erik Hulzebosch masseert Vierdaagse wandelaars

Wednesday, July 18, 2007

Dag twee van de Nijmeegse Vierdaagse is aangebroken en met Wipneus & Pim op de achtergrond maak ik even tijd voor deze post. Gisteravond ben ik als een blok in slaap gevallen na 17 uur in de weer te zijn geweest. Wat een geweldige dag was dat! Op de persdienst is de rust inmiddels een beetje wedergekeerd en iedereen druppelt dan ook wat later binnen.

Vandaag staan de plaatsen Wijchen en Beuningen op het wandelprogramma, waar de plaatselijke bevolking weer alles uit de kast heeft getrokken om de wandelaars te verwelkomen. Swingende bandjes, kinderen die water, komkommers en snoep uitdelen, zwaaiende burgemeesters en vooral veel toeschouwers die de wandelaars aanmoedigen.

Bij één van de rustpunten voor Wijchen staat Erik Hulzebosch om de wandelaars op te peppen, een massage te geven of een natte spons in de nek te duwen. De wandelaars vinden Erik geweldig maar al die toestanden er omheen vinden ze onzin. Gewoon even een handtekening van Erik en met hem op de foto vinden ze genoeg. Niet een baantje om jaloers op te zijn :-) Zo nog even een persconferentie als afsluiting van de dag, een borrel met alle vrijwilligers en dan snel m’n bedje weer in want vannacht gaat om 02.00 uur mijn wekker alweer.

Tot morgen!

Labels: