Whizpr Kart Prix 2008 - race 1

Friday, April 25, 2008

Gisteren was het zo ver: de officiƫle aftrap van de Whizpr Kart Prix 2008. Met als gastheer APC, die de nieuwste producten toonde op het gebied van stroombeveiliging en mobiele noodstroomapparatuur. Handig en sommige zelfs met een gadget-achtig karakter (nooit meer een iPod met lege batterij...).

En daarna was het tijd voor wat serieus racewerk. Collega's reden elkaar in de wielen, concurrenten werden elkaars grootste vijanden. En toch was het heel gezellig! Na de kwalificatierondes waarin iedereen zijn beste tijd probeerde neer te zetten, werden de echte races gereden. Hieronder de uitslagen (yeah, the truth is out there...). Gijsbert van Veronica Magazine ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor en reed zelfs de snelste dagtijd. Mike van ModelMedia/Castingnieuws en Aico van Zoom mochten de andere podiumplaatsen betreden. Onze eigen Maartje liet als enige vrouw haar aanwezigheid merken, door toch nog wat heren eruit te rijden.
Alle aanwezigen bedankt. Op naar de volgende race!Oh ja, er is ook nog een filmpje. Als je jezelf weet te herkennen, start je volgende keer vooraan... ;-)



Update: Edwin Ammerlaan van PCM hield een wat bittere nasmaak over aan deze avond. Lees hier zijn nachtelijke avonturen.

Labels: , ,