Bike the bridge

Thursday, April 17, 2008

De zondag in New York stond in het teken van de sport en spel. Als eerste stapten we met z'n allen op de fiets om samen met Pat, John en Anna een tourtje door South Manhattan en Brooklyn te maken... met verkleumde vingertjes, ja het was erg koud, langs alle hot spots en de minder bekende pareltjes. Enkelen van ons hielden het niet vol en snelden een lokale Starbucks binnen. De die-hards gingen door, over the Brooklyn Bridge, richting Brooklyn. De brug zelf is nog een uitdaging met alle toeristen... van de hele tour, gebeuren op de enige plek waar geen auto's komen de meeste ongelukken... Pat adviseerde dan ook veelvuldig BIKE COMING!!! te roepen. Het zicht was echter prachtig, en de kou meer dan waard.

Na een prima lunch op Union Square, nog even wat noodzakelijke aankopen doen, uiteraard. 's Avonds was het dan tijd voor de volgende activiteit: De New York Knicks tegen Orlando Magic, in Madison Square Garden. De Knicks staan voorlaatste, Magic tweede. Maar onze aanwezigheid deed wonderen! Go, Knicks, Go! We (!) hebben gewonnen. Als dank verschenen we op het scorebord (zie post hieronder).

Zondagavond was onze laatste avond in New York, dus bonte avond. Deze vond plaats in een niet nader te noemen hotelkamer, in een niet nader te noemen outfit, alhoewel eerdere posts daarover al wat suggestie hebben gewekt. Foto's zijn er, maar daar moet echt heel veel voor geboden worden.

Labels: ,