My first videoquote

Friday, November 16, 2007

14 november was de feestelijke opening van de FiftyTwo Degrees-kantoortoren in Nijmegen, waar Packard Bell zijn intrek heeft genomen enkele weken geleden. Bij de opening waren de burgemeester van Nijmegen, Thom de Graaf en minister-president Jan-Peter Balkenende, in de hoedanigheid van voorzitter van het Innovatieplatform.







Volgens Thom de Graaf is FiftyTwo Degrees de eerste stap voor "Nijmegen Silicon Valley". Mooie ambitie hoor, maar wellicht wat hoog gegrepen. Maar goed, ik ben dan ook Arnhemmer…Ik werd ook niet goed van het uitzicht op het NEC stadion vanaf de 15e verdieping ;-)). Letterlijk adembenemend…




Zonder gekheid. FiftyTwo is een prachtig complex van kantoren, laboratoria en in de toekomst zelfs een plek voor een event center, een hotel en veel retail. En ook Balkenende had een mooie speech over innovatie en ondernemerskracht en maakte grappen. Oordeel zelf, en bekijk hieronder de video van zijn speech (die overigens al 31 keer is bekeken sinds ik 'm vanmiddag in het persbericht over de verhuizing van Packard Bell heb opgenomen!) De videoquote is geboren, en we gaan 'm vaker inzetten bij onze persberichten. Whizpr 2.0 gaat los!







Labels: