Een uitnodiging om vooral niet te komen

Tuesday, October 30, 2007


Een nieuw Nederlands bedrijf en een nieuwe eigentijdse dienst, dat vraagt om een nieuwe manier van presenteren! Met een cryptische mail hebben we journalisten en bloggers een aantal weken terug uitgenodigd om vooral niet te komen naar de persintroductie van … Journalisten zijn nieuwsgierige mensen en hoewel ze normaal helemaal niet van geheimen en marketingpraat houden, konden 52 journalisten toch hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en meldden zich aan. Gisteren was het dan zover. Om 14:00 uur konden journalisten eindelijk online kennismaken met het nieuwe Nederlandse internetbedrijf Symbaloo. Het mooie was dat ze daarvoor hun stoel niet uit hoefden te komen want met de URL die ze vlak voor de start ontvingen, kregen ze toegang tot een introductiefilmpje, informatie. foto’s en uiteraard toegang tot de dienst zelf. Ook kregen ze de mogelijkheid om met oprichter Tim Has of de andere mensen uit het managementteam te chatten. De laagdrempeligheid bleek een succes want al snel na de start meldden de eersten zich bij Tim, Eduard, Steven en Koen. En kort na de introductie waren de eerste stukken al terug te vinden op diverse blog en websites!

Het initiatief van de online persbijeenkomst werd algemeen gewaardeerd. “Boven verwachting. Ik miste alleen de koffie…”


Wat is Symbaloo eigenlijk?
Symbaloo is een gratis dienst waarmee je heel eenvoudig in een handomdraai een persoonlijk bureaublad op internet kan maken. Hiermee heb je snel toegang geeft tot algemene, voorgedefinieerde sites en zelfgeselecteerde websites. Heel intuïtief en attractief met kleurtjes. Zo simpel dat je het zelf had kunnen bedenken!


De reacties
AD: “Startpagina anno 2007”
Bizz: “Zo simpel en gebruiksvriendelijk dat je het zelf had kunnen verzinnen. Als we naar de site kijken, dan geldt inderdaad: hoe minder toeters en bellen, hoe beter. Innovatie zit dus in een klein hoekje, dat bewijst Symbaloo.”
ZBDigitaal: “Symbaloo is veel te mooi om hier niet te vermelden. Wat een schoonheid!”

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral op www.symbaloo.com of www.symbaloo.com/nl/tour voor een korte introductie.

Labels: