Perskamer al druk bezet

Tuesday, September 25, 2007

Waarom kan ik niet gewoon ‘s avonds m’n koffer al inpakken? Zou veel gestress op de vroege ochtend schelen! Vanochtend dus veel te gehaast richting Amsterdam vertrokken met het vooruitzicht op een fantastisch ingerichte perskamer waar we meteen aan de slag konden. Er moest gisteren namelijk nog een ‘beetje’ geshopt worden voor de aankleding.

Het congresprogramma van PICNIC gaat morgen officieel van start, maar PICNIC Junior is al in volle gang en vandaag zijn ook de diverse partnerprogramma’s van start gegaan. Van relaxed inrichten van de perskamer kwam dus niet veel terecht. Journalisten en sprekers uit binnen- en buitenland stonden al vroeg voor de deur terwijl het wireless netwerk nog niet was aangesloten. Dus met een beetje creativiteit en regelwerk kan iedereen ‘for the time being’ ouderwets met een snoertje over de tafel aan het werk.

Natuurlijk helemaal geen probleem, want iedereen was al lang blij een plekje te hebben om even wat te drinken en te eten, mail te checken, artikelen te schrijven en online te zetten, oude bekende te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Maar uiteindelijk is het nu toch allemaal gelukt! De perskamer draait op volle toeren, de wireless verbinding werkt, de inrichting en catering zijn geweldig en de interview-aanvragen voor de diverse sprekers van het congres en de juryleden van de Green Challenge stromen nog steeds binnen. Inmiddels is ook alles gereed om de diverse presentaties live te volgen via de website van PICNIC. Zo nog even Woody Harrelson ontvangen, een persbericht versturen met de laatste nieuwtjes en dan rennen voor de openingsborrel!

Labels: