Wie wint de €500.000?

Saturday, September 29, 2007

Alweer de laatste PICNIC dag maar wel een behoorlijk heftige. Vandaag was de uitreiking van de €500.000 voor het beste ‘groene idee’. De uitreiking werd gedaan door sir Richard Branson, juryvoorzitter van de Green Challenge. En zo’n man haal je niet zomaar naar Nederland.

Alles was in een strak draaiboek vastgelegd, alhoewel gisteren op de valreep bleek dat we de RVD ook op de hoogte hadden moeten brengen van de komst van Richard Branson in verband met alle beveiliging rondom Branson. Oeps… Maar natuurlijk loste zich dat ook weer op en waren we er vanochtend helemaal klaar voor. Nog even de laatste voorbereidingen getroffen voor de uitreiking en de persbijeenkomst, voordat de deuren van de perskamer weer open gingen en de registratie plaats kon vinden.

De massaal toegestroomde pers verzamelde zich in de perskamer voor de laatste instructies en tegen de middag konden we naar de congreszaal voor de prijsuitreiking. Het programma en de prijsuitreiking verliepen zonder problemen en ook de persconferentie ging goed. Afsluitend nog even lunchen met Richard Branson en toen zat er het echt op. Blijft toch vreemd om na zo’n week ineens afscheid te moeten nemen van mensen waar je zo intensief mee hebt samengewerkt. Maar ook wel weer heerlijk om naar huis te gaan. Waar me trouwens nog wat leuks te wachten staat, want we hebben net een nieuw huis gekocht en zitten dus midden in het schilderwerk, de inrichtingsactiviteiten en verhuizing. Ook een leuk projectje!

Labels: