Whizpr in Silicon Valley

Monday, June 18, 2007

The Week that Was: dag 1

Je doet technologie-PR of je doet het niet.







En omdat Whizpr het wél doet zijn we het ook aan onze stand verplicht om van tijd tot tijd polshoogte te gaan nemen in de bakermat van de ICT, in Silicon Valley. En als je op zo’n bezoek dan ook nog bij een aantal van je klanten kunt langsgaan, waarom zou je dan ook niet een paar journalisten meenemen...?


Zo gebeurde het dat Whizpr afgelopen week al voor de derde keer met een achttal journalisten vertrok naar San Francisco. Een vol programma, met bedrijfsbezoeken aan in totaal zeven bedrijven, waaronder Cisco, Sun, HDS, eBay en Keynote.De heenvlucht verliep bijna vlekkeloos. Bijna, want de KLM had de bagage van An (Smart Business) een extra dagje in Amsterdam gelaten. Ofschoon dat al bij aankomst bekend was, lieten ze ons toch op het vliegveld geruime tijd in het ongewisse. Geen excuus, geen vergoeding, geen bloemen, geen toespraken. “It will probably arrive tomorrow. Have a nice day!” Beetje jammer...





Het busje was er gelukkig wel. Voor elf personen maar gewoon te besturen met een normaal rijbewijs. Our designated driver Chantal leverde ons veilig af in Hotel Triton. Even wat acclimatiseren (lees: shoppen) en daarna voor het diner naar Chinatown om daar - geheel in lijn met het Chinezen in Nederland – het eten natuurlijk lang niet op te kunnen. De groep is gezellig en heeft er duidelijk zin in.


Labels: