Preview Packard Bell producten

Monday, June 25, 2007

Woensdag 22 juni, het Scheveningse strand, de locatie voor de productpresentatie van Packard Bell. Een tiental journalisten kreeg daar een preview van de nieuwe productlijn Back to School, die in augustus 2007 op de markt verschijnt. In Amsterdam en Wageningen regende het pijpenstelen, maar volgens traditie scheen bij Packard Bell in Scheveningen volop de zon.

Na een lunch op de loungebanken van Sapph Beach, presenteerde Packard Bell de markttrends en nieuwe producten. Compleet nieuw is de PixCape700, een digitaal fotolijstje waarop zo'n 200 foto's in hoge kwaliteit kunnen worden weergegeven.

En, werden we de afgelopen twee jaar niet zo warm van nieuwe desktops met betere processoren, grotere harde schijven…dit jaar is dat anders. Nieuwe technologieën geven de consument weer genoeg redenen een nieuwe computer te kopen. Quadcore wordt namelijk betaalbaar, net als grotere beeldschermen, waardoor je ook goed tv kunt kijken op de computer. De digitale convergentie komt een stapje dichterbij.


En dan de Packard Bell notebooks: 7 inch, 12 inch, 15 inch, 17, inch 22 inch…in alle formaten…en tegen kerst ook in meerdere kleuren! Notebooks worden steeds persoonlijkere items. Hans Schinkel, directeur van Packard Bell Nederland grapte woensdag dat een notebook een ideale partner is. Hij refereerde hiermee naar een artikel in de Telegraaf over onderzoek waaruit blijkt dat mensen steeds meer tijd doorbrengen met een notebook en steeds minder met partners. Een notebook de ideale partner? Tja, je kunt 'm iedere drie jaar probleemloos vervangen en het is geen schande als je er eentje hebt voor thuis, voor op reis en op je werk...;-)

Labels: