Whizpr San Francisco, Est. 2009

Wednesday, July 01, 2009


Whizpr heeft iets met Silicon Valley. En zeker met San Francisco. Enerzijds omdat het de thuisbasis is van veel van onze klanten, en de bakermat van nagenoeg alle moderne ICT, anderzijds omdat het ook een plaats is waar creativiteit en innovatie hoogtij vieren.


Zeker ook als het gaat om de ontwikkelingen op het gebied van Social Media en PR 2.0 is San Francisco the place to be!


Terwijl Californië nagenoeg failliet is gaat het ondernemerschap namelijk gewoon door. De staat van aardbevingen en bosbranden heeft wel voor hetere vuren gestaan.


Daarom gaat Whizpr elk jaar met zeven of acht journalisten op bezoek in The Valley. Ter leringh ende vermaeck. Ook dit jaar gaan we, van 15 - 19 augustus, weer een aantal bedrijven bezoeken, waaronder Oracle, Cisco, Google, HDS en EDS/HP.


Nieuw dit jaar is een bezoek aan de Amerikaanse vestiging van Symbaloo. Zij starten in augustus met hun Amerikaanse activiteiten.


En Whizpr gaat ze daarbij helpen! Vanaf 1 augustus zal Chantal vijf maanden lang Whizpr San Francisco runnen. Onze vooruitgeschoven post in The Valley. Ze werkt daar voor Symbaloo, maar zal daarnaast ook voor andere klanten actief zijn.


Zeker zo belangrijk is de PR 2.0-kennis en ervaring die we daarmee als Whizpr direct bij de bron kunnen opdoen. Chantal zal op dit blog ook met regelmaat verslag doen van haar bevindingen daar.


Om met de Governator te spreken: "Hasta la Vista Baby!"

Labels: ,