Kermit navigeert Tom Coronel over de kartbaan

Monday, November 26, 2007

Woensdag 21 november jl. organiseerde Medion zijn eerste Nederlandse persbijeenkomst bij Coronel Kartracing in Huizen. Tijdens deze bijeenkomst werden twee nieuwe navigatiesystemen geïntroduceerd, had Navteq een interessant verhaal over de ontwikkelingen op het gebied van kaartmateriaal en vertelde de uitvinder van de 'fingerprint sensor' over de techniek achter deze functionaliteit. Kermit was ook zeer geïnteresseerd, vooral voor de presentatie van Navteq toonde hij uitzonderlijke interesse...

Na afloop van het officiële gedeelte van de persbijeenkomst, konden de kartfans de strijd aangaan met Tom Coronel. In de kwalificaties kon iedereen zijn kunsten vertonen en tijdens de finale reed Tom zelf mee om een paar fanatiekelingen letterlijk en figuurlijk van de baan te vegen. Toch had Tom blijkbaar niet al teveel vertrouwen in zijn eigen navigatiekwaliteiten. Plotseling zagen we namelijk Kermit voorbij komen op het stuur van Tom, en overduidelijk druk aanwijzingen gevend. Vandaar die interesse in Navteq!

De avond werd afgesloten met een heuse prijsuitreiking, waarbij de prijzen respectievelijk van de 1e tot 3e plek vergeven werden aan Ralf Jurrien, onze eigen Ward en Rob Coenraads. Waren we wéér vergeten om in de kleine lettertjes op te nemen dat medewerkers uitgesloten waren van deelname... En tot slot nog een BBQ om alle verbrande calorieën er weer bij te eten. Gelukkig voor Kermit had hij een SAS-dag ingelast.


Met een gevuld buikje kon Kermit weer huiswaarts en natuurlijk een paar mooie kiekjes als aandenken! Mazzelaar...

Labels: ,