It’s a VMworld!

Friday, September 04, 2009

Whizpr heeft vorige week VMware aan zijn klantenportfolio
mogen toevoegen! Toevallig vond deze week het jaarlijkse VMworld USA plaats in het fameuze Moscone center in San Francisco. Dat betekende direct aan de bak met alle aankondigingen die werden gedaan. Als tijdelijke Whizpr in de VS was de conferentie een mooie kans me direct onder te dompelen in de wereld van VMware, met veel virtualisatie en cloud computing. Al is met de laatste twee onderwerpen al eerder uitgebreid kennisgemaakt.

De conferentie met 12.000 bezoekers maakte indruk. Er was veel belangstelling voor presentaties en VMware heeft zich omringd met partners van naam en faam. De beursvloer was vergeven van grote partijen en andere Whizpr-klanten als Cisco, Hitachi Data Systems en Acronis. Voor een Whizpr is het dus niet heel moeilijk je thuis te voelen in de wereld van VMware.

Met het motto ‘Hello Freedom’ gaf het bedrijf aan dat bedrijven met virtualisatie en cloud computing ultieme flexibiliteit realiseren. Medewerkers hebben de vrijheid te werken waar en op welke manier ze dat willen. Dit tegen sterk verminderde kosten, niet geheel onbelangrijk in deze tijd van budget cuts.

Net zoals alle andere partners die aanwezig waren op de conferentie, is Whizpr inmiddels helemaal VMware ready. Go Winnie en Annerieke!

Labels: ,