Ook Cisco nu klant van Whizpr!

Sunday, February 05, 2006


Cisco Systems, leverancier van netwerkoplossingen voor internet, heeft per 1 februari zijn PR-activiteiten ondergebracht bij Whizpr. Whizpr gaat Cisco adviseren en ondersteunen bij alle PR-activiteiten in Nederland.


Cisco Systems is één van de grootste ICT-bedrijven ter wereld. Het bedrijf biedt een zeer uitgebreid portfolio van netwerkproducten voor zowel kleine en eenvoudige netwerken als ook voor de grootste, meest complexe en veeleisende netwerkomgevingen. Uiteraard ontwikkelt en produceert Cisco ook producten voor het publieke netwerk: het wereldwijde internet. Meer dan 80 procent van al het internetverkeer komt langs internetbackbone-routers van Cisco. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat een e-mailtje in de juiste inbox terechtkomt en dat de juiste website bij een internetgebruiker op het scherm verschijnt.

Eerder deze maand maakte Oracle al bekend vanaf nu zijn PR door Whizpr te laten verzorgen. Wij zijn natuurlijk apetrots dat in één keer twee van ’s werelds meest belangrijke ICT-bedrijven voor ons kiezen en hun communicatie aan ons toevertrouwen. Een mooie kroon op ons werk en een bewijs ook dat onze focus op technologie door klanten gewaardeerd wordt.