Nieuwe blog over het Nieuwe Werken

Tuesday, September 22, 2009


Als echte bloggers hebben we vandaag een persbericht ontvangen:-) Arjan Hooiveld (oprichter van de site werken20.nl) en Alex Vermeule hebben een nieuwe blog op gezet, www.hetnieuwewerkenblog.nl. Op dit blog delen specialisten en deskundigen in Het Nieuwe Werken hun inzichten, ervaringen en kennis. Twee van die deskundigen zijn Roland Hameeteman, directeur van e-office en Lucas Wensing, directeur van Startready.

Volgende tekst komt uit het persbericht: Door de grote verscheidenheid in achtergronden van de columnisten blijft geen enkel aspect van ‘Het Nieuwe Werken (HNW)’ onbelicht. Hierdoor is het blog een must voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met dit onderwerp of er meer over wil weten.

Het vernieuwende van het weblog is dat bezoekers kunnen reageren via hun online identiteit op social mediasites zoals Twitter, Hyves, Facebook of via OpenID. Hierdoor kunnen bezoekers realtime en interactief de discussie aangaan met de schrijvers en met elkaar, zonder dat zij zich bij het blog hoeven te registreren.

Het concept past goed in de web2.0 gedachte wat, in mijn optiek, hoort bij Het Nieuwe Werken. Noem Het Nieuwe Communiceren of PR2.0. Ik ga de blog volgen. Niet alleen omdat ik geïnteresseerd ben in Het Nieuwe Werken, maar ook omdat ik het boeiend vind om te zien hoe een blog gericht op een business-to-business community gaat groeien.

Labels: , , ,